Tuesday, March 15

you must watch this!

aku menanges tengok v clip ni... pas tgk v clip ni terus aku bbm mak aku cakap aku rindu and sorry byk melawan mama selama ni.. (mak aku tak baca lagik sbb skg kat mesia kan tgh tido) enjoy the v clip!

3 comments:

Zara said...

huhu..aku shared kat my fb profile..nak share kat blog x pandai td..ko punya dri youtube..sedih kan? huhu

nqr said...

zara-sila beb!aku pun try goggle tadik n jmpa kat youtube..

NOR AZZAH ABDUL KADIR said...

bermakna vid ni
really touching me!