Monday, March 21

korang ada facebook?

kalau ada facebook... meh la click fan page adik aku... tekan la like.. dia nak buat give away tuh.. hadiah memang aku tatau apa la.. tapi.. aku rasa mcm nak menyumbang hadiah gak kat give away dia... tatau la nak bagi apa.. :) nanti bebila free aku fikir nak gi carik la adiah yang senang/mudah tak pecah bagi penyeri give away dia... tapi.. apa yg aku terfikir adalah... kenapa adik aku nak buat fan page ek??? hmmmm... kepada ngah...

*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


KO FIKIR KO JANDA MELETOP MACAM ROZITA CHE WAN KERRR??? LOL

7 comments:

karipapsayur said...

ala, haku nak noryn azizzzzz

Zara said...

hahhaha..paling aku suka soklan ko tu..

anak_hamja said...

hahaha... sebagai sowg student yg tak penah diajar dan adik junior yg tak penah bekenalan tahem same2 jadi student make saye tetap like mak qaiser yg juga adik kepada mak qaiyyum atas dasar nak give away... sape tanak barg free kan kan kan??? kikikiki... saye mmg budak nakal.. hahaha

nqr said...

ngah - rozita la meletop..jubo dia lentik

zara- hahahhahaa..kannnn?

AH - i pon loike!

cc said...

LOL!
kena sedasss haha.

kak Q,
noryn aziz ado laki lah! kan dia dah kawen dgn raja bahrin (yg ex dia dulu orang ostolia tuh)

motip bukak ruangan goss kat sini? haha amponnn

nqr said...

cc- waahhh!dia dh kawen dgn pakcik tuh keeeee... tatau pon!!!

jelita78 said...

bawhahahhaa...
sodap aku gelak ngn soklan ko tu! hahahhaha