Saturday, March 26

Kantoi

Ini budak sudah kantoi.. Tadi pas potong rambut dia, terserempak dgn cikgu marta dia..borak borak la.. Pastuuuuuu cikgu marta pecahkan rahsiaaaa anak aku suka STELA.. Aku ni punya la terkejut.. Tak sangka dia leh minat minat orang. Gatai! Kecik kecik dah pandai nak minat minat orang.. Pastu bila cikgu marta cakap do u still like stela? Dia leh jawab dia dah tak suka orang tuuuu... Hurmmmm.. Harus di sekolah kan nanti di rumahhhh


Wyslano z BlackBerry® w Orange

6 comments:

Opah Ju said...

ha....ha...ha.........patut skrg asik nk melaram je....
ropanya dh ........ :)

Mira Marlena said...

Wah,habis la Qayyum...mama dah kasi warning tu!
By the way,nak juga tengok kek yg qis buat tu...potonglah sikit so that i can drool here..hehe
Boleh I tanya?Actually what really happend to your daughter?Dia tak duduk dengan u ke?
*sorry sebab tanya banyak sangat

Maya Marisa said...

lawatan balas. so sorry lambat tinggal jejak.
anyway, such a handsom boy...sure stela pun suka dia tak?? :)

Uncle Lee said...

Hi Nqr, habis cherita! Ha ha.
He's learning fast.....must have read that book, 'The birds and the bees' when very young.
Funny....for me I discovered SYTs only when at 16.
Before that it was fun scaring them with iguanas, snakes and cockroaches....in school.
Have fun and stay young, Lee.

La Petite Cherie said...

Hehe he looks soo cheeky :))

nqr (qistina) said...

mama- tuh lahnyaaaa..siap gi skolah nak pakai perfume. nak pakai minyak rambut

adam-tapi i dulu kecik2 mcm ni mana ada pandai benda benda mcm ni...

maya- hahaha.. i'm not sure babe.. stella suka ke budak malas mandi ni?LOL

uncle lee- sorry!i dont have much time to visit your blog.. but i will drop by tomorrow... btw, me already buy the book last year.. it's cheap! only RM19.90 at selvan bookstore, damansara

cherrie- yup!