Thursday, April 28

baby mika

indahkan ciptaan Allah SWT? kalau korang penah baca entry aku yang ini... yes.. aku rindu sangat nak bau baby.. pastu bila dapat MMS dari atie.. gambar baby mika hot from oven :) terus aku nanges... try to call atie.. tak berangkat.. call jek (hubby atie) pastu dpt cakap dengan atie.. terus aku menangis berjurai air mata.. sambil cakap.. 'cantiknyaa rupa anak ko atie...' (sepatutnya comel.hehehe) tapi atie sound.. wei qist.. aku pun tak nanges.. kenapa ko nanges. hahahahaha! aku kan drama sikit.. :p

pastu aku rasa aku laaa orang pertama update pasal atie dah bersalin tuh kat facebook.. hahaha.. sedangkan aku kat poland ni... aku jugak orang pertama yang update pasal dah bersalin, pastu status kedua pasal berat baby and nama baby (setelah dpt info dr adik jek) and pastu upload gambar baby mika.. awww... sangat comel baby mika ni... nanti mama qist belikan baju raya okeh?!!!!

muhammad mikael bin mohd nor zaky... *gomol2*
                                                                                                                                                                                      

5 comments:

Zara said...

nak baby lagi gak..baby girl :((

nqr (qistina) said...

kann???aku tgk skg trend menyusukan anak.. ahh..nak baby jugak!

Zara said...

alamak trend ke nyusukan anak? aku nyusukan Is smpi dia umur 2 tahun tu..hahahha

SurayaCoghlan said...

masa i baru dapat baby awal2 dulu kan...masa baby baru lahir, masa baby tido aje kerje dia..memang lah heaven, suka nah nengok dia, peaceful aje..masuk umur 4 bulan, hamik kau..terpekik memanjang..sekarang dah pandai jalan...hadoi, nak kena perhati sentiasa..rasanye nak kena tunggu dia dah besar sok, baru lah kot i teringin nak baby lagi.kalau sekarang..No way!!! hahahaha.

nqr (qistina) said...

Zara lama gak tu wei.qyum smpai 10 bln je

Su alamakkkkk betul jgk tu.i tak terpikir lak perjalanan dia nak besar tu.hahhahah.