Thursday, April 14

Credit Limit

Okehhh...Nice!Now maxis aku dah kena blocked.Kalau takk silap aku credit limit dia RM400.Arghhh!!!Tension k sebab TAC dh takk leh dapat.. Aku kena suruh adik aku bayarkan la ni jawabnya.. Dia lak demam sebab cabut gigi.. (Orang dewasa mmg mcm tu kan) Tu psl aku cukup bengang dpt sms ngarut2 plus ada org call maxis aku.. Memang kena charge mahal. Pastu bila orang call salu nak ajak join bussiness ni la itu la.Jual insurans la.. Nak terminate,aku dah bertahun2 pakai no tu.. Kalau takk silap dah 10 tahun.. Biar laa..dapat gaji nanti,aku bayar laaa..

Wyslano z BlackBerry® w Orange

1 comment:

karipapsayur said...

eh?? apsal nama aku naik??? hahahahha