Monday, April 11

Tips duduk di poland

Jangan naik teksi pada hari ahad.dia akan charge dabel.masak la korang nak bayar tambang teksi nanti.tadi aku dh nak marah.sebab selalu tak sampai 30zl aku bayar tambang.hari ni bayar dekat 60zl.ohhh nanges dalam hati je la.takkk sanggup okeh tunggu bas dan tram sebab angin super duper sejuk di warsaw.anak plak letih sebab aktiviti hari ni.nanti esok kat embassy,aku update pasal aktiviti kami pada hari ahad.insya Allah.. Good nite readers!


Wyslano z BlackBerry® w Orange

UPDATE: Maaf..Maaf..Maaf.. (cara nabil dalam maharaja lawak) setelah di soal siasat bersama kaum keluarga poland aku ni.. rupenya everyday after 9pm memang charge dabel ye...

3 comments:

Uncle Lee said...

Hi Qistina, How you doin'?
I guess taxis are the same, not all but some will do this.

Where I am they're expensive. Sometimes I take the bus, more reliable.
I guess you speak Polish well?
Have a nice day, best regards. Lee.

nqr (qistina) said...

hi lee. mana pandai cakap polish lagi..belu ambil kelas :)

sharifah rosidah said...

Oh ye ke, manalah tahu satu hari nanti tersesat kat Poland dah tau apa nak buat bila naik teksi kan.