Sunday, April 17

Bertukar tapak

Dulu-dulu.. Masa sebelum aku tutup blog aku yang pertama dulu.. Aku rasa aku pandai je nak adjust2 template blog kasi lawa2.. Selalu je aku tukar..

Tatau mana silapnya.. Masa aku jiwa kacau jadi lain macam plak tapak blog aku.. So aku soh adik aku tukarkan.. Sebab serious aku dah tatau macam mana nak godek2 kan.. Ada seorang kawan tnya.. Sejak jiwa kacau n single ni.. Rambut aku dah cantas pendek.. Tapak blog dah bertukar.. Pasni apa plak ko nak buat??? :)

Wyslano z BlackBerry® w Orange

7 comments:

karipapsayur said...

lepas ni nak kawen senyap2 dengan mamat Polish! miahahahahha

dangarumbia said...

Salam ziarah dari kak tie di Ganu...

Baca serba sedikit entri2 terdahulu... wah... tinggal di Poland rupanya. Semoga gembira dengan tugas di sana.

Mira Marlena said...

qis,
Yang ni comel with all the dots..sejuk mata memandang..
*Kadang2 kita kena buat sesuatu untuk mengubati jiwa kita...even to the extreme decision making!

nqr (qistina) said...

ngah-jangan weiiiiii...marah mama kita nanti...buatan malaysia kan lebih baik :)

kak tie- terima kasih kak sebab datang menyinggah.ganu dok mane?mok kite dok cheneh sebak ekot ayoh kije sana :)

mira-hehehehe...tulisan dia lak nampak cute2 mcm tuan punya blog kan?hahahahahha

jelita78 said...

fuhhhh
retro tuuuu tapak baru ni..
very polka!

nqr (qistina) said...

jelita78-hahhahahaa..aku tak penah ada baju polka..teringin nak ada!

nqr (qistina) said...

jom jom beli!!! tapi aku tau ko akan beli 3-4 polka sekali.hahahah