Thursday, April 14

situasi keempat

pagi tadi aku bekalkan burger ayam utk bekal dia..

(semasa otw ke tesco)\

qaiyyum: adik tak perasan la mama ada bagi tomato sos.adik makan burger tadi takde sos pun..
aku: laaa..kenapa adik tak check dalam bag
qaiyyum: adik mana nampak..adik pikir mama terlupa nak bagi
aku: mana mama lupaa..kan adik suka makan tomato sos
qaiyyum: mana la tau kot kot mama bimbangkan kapten adam lagik..kapten adam kan dah tak suka mama..

aiyohhh..anak aku ni suka tau buat statement mcm tuh...

3 comments:

Anonymous said...

sape kapten adam qyum???nape aunt xtahu??
sory kepochi plak aunt.. :p

-zeta-

karipapsayur said...

dem it. Rasa nak cabai je mulut budak nih!

-_-"

sharifah rosidah said...

Motif? Kenapa dia tak suka mama, mungkin cinta Nya mama tak balas kot?hehehe jangan marah.