Tuesday, April 19

cluedo dan piknik

kalau aku tepek je dulu gambar tamau cerita boleh? alaaaa... boleh laaaa... :p

permainan kita pada hari ini adalah cluedo

pemain2 yang bertungkus lumus memikirkan strategi :)

sesambil tu makan pasta tomyam wanie dan cekodok bilis aku...dan jugak jajan!

spider boy!

memula kena pegang..tapi second time dia dah boleh buat sendiri...

over sangat..bukan berpusing laju ponnnn...

aizwan fatherly sangat!hahhahah.. ntah nape ntah asal jumpe je mesti nak main gendong2 ni..

musang ketot nak kejar anak anak ayam

tapi tengok gaya macam qaiyyum je yang kena kejar..

penat main lari-lari terus nak minum....

besar okeh anjing ni..besar besar aku ni haaa.. bulu dia lak mcm bulu mop yang dah buruk...

qaiyyum nak join melompat tapi masih takut-takut dan jeling ke anjing tu jugak..

anak aku ni dah rupa mcm joget poco poco je.. ;p

haaaa...dia sorang2 baru jadik melompat :)

apa jenis pesyen posing ntah budak ni...

ada anak polish tetiba dtg kat bola qaiyyum n tendang2 bola tu..qaiyyum takut bdk tu tak pulang so dia main la bola dgn budak tu...

putik2 je baru kuar kat pokok ni..belum banyak tempat yg kuar bunga

aku benci tengok mata aku sepah dengan eye liner..tak guna betul eye liner tuh.. harus aku campak ke sungai je nanti..

candid

pose kak qist!pose! aida tu mcm ada masalah je kenangkan sapa tuh?

kawan kawan aku cakap aku kurus.. sebenarnya perut aku masih problem lagi... haihhh... come on!!!nak size M jeee!


over tau budak ni pose..

dah dah jom balik!

sebenarnya kejap je panas tu...pagi nya rintik2 jugak...pastu angin sejuk yarabi.. kejap ada angin kejap takde angin.. ketar2 pun tahan gak sbb gigih nak main cluedo..dekat2 tengahari tu baru la okeh sikit.. kuar dah matahari.. tapi malu2 nak kuar ;p kiteorg pun dah lama kat situ..dah penat pun..dlm kul 2 lebih dekat kul 3 kiteorg pun balik....next time akan lepak lepak lagi kat sini.. kali ni nak beli rollerblade plak... yeay!


9 comments:

Anggerik Berduri said...

rambut pendek nampak muda..cantikkkkk

Mira Marlena said...

you look so cute with your new hairdo!
*Serious ni!

dangarumbia said...

Haha, kak tie ni kolot sikit, main cluedo tu macam mana ?

Suka tengok gambar2 di taman tu... terasa nyaman lak. Kat sini kejap panas, kejap hujan. Kak tie sekarang di Kuala Berang...

nqr (qistina) said...

anggerik berduri and mira-tq!!tapi rimas gak rambut depan cucuk2 mata

kak tie- clueso ni main teka siapa pembunuh.. heheheh... bertahun doh main ni...tapi kat poland tak dok jual.. suruh adik pos..

jelita78 said...

beb, thanks for sharing these pictures!
seronok i tengok and tergelak sorang sorang bila baca caption tu semua.. hahaha.. qaiyyum soo funny!

and dear, u look awesome!
love the new hairdo and i nak that slim legs of yours!!

nqr (qistina) said...

jelita-over tau ko ni.. saje je memuji peha aku selim.. nan adoooo selim nya wei!!!

jelita78 said...

hah, meh sini, mari kita compare side-by-side kalu ko tak cayer!
sungguh!
aku kata cun tu weii..
tgk aku punyer ni, drumstick gajah tau!

anak_hamja said...

jap2.. yg main2 kendong2 dgn qaiyum tu single dok?? hahahaha...

Intan Attique-a said...

cop kan satu adik medic utk intan! kahkahkah~ gurau je~