Thursday, April 21

kurus <-- typo.. sebenarnya nak type kursus

dah dah qistina.. jangan nak sesedey (sebenarnya dah dapat nanges pun..lega rasa bila dah dapat nanges )

tadik aku belek belek la gegambar dalam FB aku.. gegambar lama.. alahai.. rindunya moment2 tuh...  aku nak tepek gambar2 lama kat blog ni la.. bila tengok gambar2 masa aku kursus kat PD tuh memang la buat aku jadi rindu sangat dengan kawan2 aku.. rindu sangat nak kursus.. tapi yg sakit hati ntah kenapa ntah aku rasa tahun lepas aku tak dpt sangat gi kursus.. nama aku slau takde utk gi kursus.. sakitnya hati kenangkan balik.. ada org tuh siap asyik gi kursus.. muka dia je ada.. hangen je rasa..

masa kursus PA kali ni.. memang best la sebab ada atie.. ada ecah.. ada kak nita..ada suyatt.. ahhh rindunya korangs! sila la layan gegambar ini okeh.... :)

time ni kategori berisi gak aku.. dengan atie yg superlicious kurus lagi..

me atie n su yatt.. winduuu :(

over kan memasing...

nak dirikan ni abis seplo suara nak berbunyi.penin!

tetap pilih tempat terpencil.. hehehe..duduk ujung2

kannn?

kak nita dok bg arahan..ecah dah cekak pinggang dah tu

me and su yatt..

elok sangat mak dara kannn

sebab aku dah bosan, aku main pasir sorang2.. rupanya ada fasilitator yg curik2 snap... :)

bila pk pk balik.. memang ye la.. aku rasa mcm aku tak cukup 7 hari setahun kursus la.. ape sal ek?nak kena pipah ni! (kerani kusus) <-- merangkap roomate aku memula masuk wisma dlu.. :)

2 comments:

jelita78 said...

fuyooooo
serius pink ko, head to toe!
ni sah kena panggil pink panther lompat bintang ngn aku ni.. hahahaha..

nqr (qistina) said...

hahahahha...zaman jahil dlu la... kekeke.. time ni tgh badan nak naik tuh.. gigih aku pakai pink kan