Tuesday, April 26

factory outlet di warsaw

ada beberapa rakan nak datang berjalan di warsaw air tahun ni... salah sorang dari dorang tanya pasal apa designer item yang ada di warsaw ni... aku ni lak mana la pakai designer item ni.. nak beli sling bag tommy hillfiger pun aku ketar nak beli.. pikir seplo kali pun aku tak dapat decide nak beli ke tak.. ini kan nak aku beli brg2 branded yang memahal tuh :p

tapi bukan la takde langsung designer brand kat warsaw ni... ada memang ada.. cuma mungkin la tak se best negara negara europe yang lain... :) apa yang ada kat sini... yang aku perasan la kan... armani,Ermenegildo Zegna,bally, escada, max mara, kenzo, furla, LC,burberry yg bakal bukak RL,slvatore and ada satu brand lagik aku lupa.. pastu kat satu mall kat sini ada la dolce n versace tapi dorg kumpul dlm satu kedai sekali dengan calvin klein.. tapi aku tak masuk la kedai2 tuh.. tengok dari jauh je.. :p


pastu kawan aku tanya pasal factory outlet. alahai.. aku goggle baru tau ada la 2 factory outlet yg boleh tahan besor la.. cuma aku tak pasti factory outlet dia tu bawak brand apa.. aku pun tak penah sampai sana. so tak dapat la nak bg info lelebih.. maybe la kot cuti panjang sket ni aku akan gi jenguk2 tengok cuci mata (pentipu la nak cuci mata kan?) hahahaha...

3 comments:

jelita78 said...

warkkkk
ada factory outlet???
uissshh!!
ko ni dah wajib buat review ni!
harussss ok!!

FXme said...

babe, mesti aku tuh..aku yg sebok duk tanya ada factory outlet ke tak! takpun angah! hehe dia gagah nak coach...anyway tengok dulu kewangan eh? kalau ok..sett je gi warsaw..takpun next year la pulak ye :)

nqr (qistina) said...

jelita-sabooo..kena jejak dluuu

maz-ko laaa..sapa lagik! hahahahha