Monday, April 18

life as we know it




korang penah tengok cerita ni???lakonan katherine heigl n josh duhamel... aku suka sangat cerita ni..  masa aku tengok movie ni kat gardens, memang menanges.. pastu aku dah download kat lappy tapi tak jelas sangat..everytime aku tengok cerita ni mesti aku akan nanges.. part budak tu pandai jalan..suasana cerita tu happy je.. tapi aku tetap nanges,. tuhan je yang tau kenapa..  aku ni terlampau menjiwai watak la plak kan.. nanti aku balik malaysia, aku nak beli dvd dia la.. tapi bila nak balik malaysia? uwaaaaa!!!!!

p/s: ngah, tolong survey brp harga dvd ni kat sana.. mungkin khidmat pos ko diperlukan :)

3 comments:

~dYaHaHa~ said...

salam, amor da buat sume yg diperintah dan follow sume skalik

http://dyahahaslittlecottage.blogspot.com/2011/04/mak-qaiser-april-giveaway.html

follow amor balik k

karipapsayur said...

hayyoh! haku jugak kena cari ke?? nnt haku cari sekali dgn alat menroti jala!

nqr (qistina) said...

ngah- tq!!!!!!!