Thursday, April 14

Gastrik

Tatau la kena sebab apa.. Sakitnya mcm sakit dalam pantang.. Baring tak kena.. Duduk tak kena.. Kaki tangan semua jadi sejuk ketar-ketar. Nangis ni tok sah cakap la.. Berjurai-jurai air mata sakit duduk dalam surau embassy..

Ambassador aku suruh balik and pergi jumpa Dr. Kruk (doktor embassy selalu panggil).. Aku dah makan ubat yang gardener aku beli kat apteka (farmasi) tapi makin sakit.. Picit sana sini asyik kuar angin je kat mulut...

Lambatnya.. Dah dekat 2 jam tnggu nak sampai waktu appointment ni.. :( tak larat dah ni...
Wyslano z BlackBerry® w Orange

4 comments:

Uncle Lee said...

Hi Qistina, regret to read about your this problem. Maybe because of stress? Or irregular meal times?
Stress, worries can cause this problems.

Try drinking milk inbetween, don't keep your tummy hungry....and if possible try drinking soyabean milk.
It might help.
Anyway, here's hoping you get well soon.
Best regards.
Lee.

Woofer Storm said...

agree dgn kata unclee lee tu..sy pun ada gstrik,memang faham sngt pasal ini..bljr pun pasal ini,gstrik ini memang degil,nak suruh ikut ckp dia je..so tak leh makan lwat sngt,macam sy,gastrik kena mkan sikit tapi kerap..dan kena bnyak minum susu,tapi sy tak suka susu gak..heheee

Follow sis

mya said...

hrp2 takde apa yg serius la eh babe.
take care..

sharifah rosidah said...

Makan jangan skip skip ikut time walaupun berdiet tetap kena makan tapi portion Nya sikit je lah.