Sunday, April 17

esok hari isnin?

saje saje je buat tak ingat kan? hehehhee.. alahai..esok dah hari isnin... pening la kepala nak pakai apa esok.. kenapa perempuan selalu macam tu ye?selalu tatau nak pakai apaaa.. tak mau dan tak kan ulang pakai pakaian yang sama..pastu selalu rasa pakaian tak cukup.. pastu kena shopping lagi.. :)

sejak duduk poland ni sebenarnya aku dh kurang rasa pening nak pakai apa sebenarnyaaa... tatau la kenapa.. maybe sebab di wisma dulu ramai kawan-kawan di office.. so confirm kena tanya/sound nya apehal ulang pakai baju ni.. (atie or jia jen konpem akan tegur dlu kalau aku ulang pakai baju dalam masa terdekat) tapi duduk di poland.. aku macam tak kisah.. elok je aku ulang pakai baju dalam seminggu 2 kali.. seluar/skirt pun sama.. apesal ek??sebab aku malas cuci kot?or sebab aku malas gosok?hahahahha..yang pasti aku memang MALAS..

mekap???lagi la hazab.. tak sukanya nak mekap kat sini!aku start malas mekap masa kat wisma..bedak ke lipstik ke apa ke.. memang aku malas... ada masa memang aku mekap tapi most of the time aku malas.. kadang2 bila datang rajin nak mekap eyeliner bagai..aku gi gosok mata sebab lupa pakai eyeliner.. :) tapi aku rasa pasni aku nak start mekap semula kot.. tapi tunggu2 la.. sebab aku nak start semula jaga kulit muka.. duduk sini tak jaga pun kulit muka.. tak cuci pun muka.. main cuci dengan air je.. tatau la nak guna produk apa.. ada kawan cakap skII tu bagus kan?tapi aku risau kalau mahal je.. clinique macam mana???aku tengok ada jugak produk muka mcm lancome semua tuh kan??harus survey dulu kot yang mana elok dan berpatutan..

berbalik semula kepada perenggan pertama.. esok nak pakai apaaaa????!!!!!

2 comments:

Ayu Katerina said...

yesss aku pun selalu camtu.. esok nk pakai apa lusa nk pakai apa.. laki aku kata.. tulah byk sgt baju sampai tatau nk pakai apa.. :P

kt sini aku pun jrg mekap beria2.. kecuali function.. lgpun sapa sgt nk tgk kalau tk cina2 pek kong ni aja.. ngeh sungguh tk bermotivasi!

nqr (qistina) said...

hahahhaa..kekadang aku bedok jugok muka.. kot la ada dato2 seri poland ni ternampak kenan ke aku.hahahhaa