Monday, May 16

angry birds

korang penah main angry birds? aku start main angry birds ni masa si anne baru kuar dari AF8 dulu... dia la penghasut aku no 1... kisahnya aku ni selalu tidur rumah dia.. selalu lepak dgn dia.. kadang aku ekot dia show.. so aku selalu main guna Iphone dia la.. lelama jadik addict.. sampai abis abis la bateri Iphone orang tu.. huhuhu..

kan aku baru beli samsung galaxy.. aku udah download game ni.. yang rio ke.. yg lite ke.. yg season ke.. semua jenis semua aku dah download... tapi aku belum habis main lagi.. sebab takde masa kekadang tu.. pulak tuh.. tiap kali aku main.. tiap kali nak kalah tuh.. dada aku sakit.. hahahaha... giler kan? maybe sebab aku ni mcm main sungguh hati... :p

pastu bila failed nak abiskan satu satu tuh... babi hijau tuh sengeh je.. sakit jiwa okeh bila tengok.. dia yang best bila ko tau strategi.. memang best la main.. setiap burung ni ada cara/ speciality sendiri.. contoh yg hitam tu ala ala bom masa... dia jatuh/langgar kayu2 batu2.. pastu meletop.. yg yg putih tu dia kuarkan telur bom.. yg kuning tuh dia leh langgar kayu dgn hebat.. yg biru tuh dia leh berpecah jadik 3 ekor n sgt terer langgar ice.. pastu yg merah tu kalau size kecik dia mcm tak terer sangat.. bila dia gemok besor dia mcm main langgar semua bende.. hehehe



comel kan angry birds dah ada patung cenggini!
nak kek macam tuh!!!!!!!!

aku tengah tnggu angry birds rio untuk may 2011 ni.. tak kuar lagik je gayanyaa.. ke kena download berbayar? aku pun tatau laa....

3 comments:

akiss ferrero. said...

wakakak cara ko explain satu2 ekor burung ni buat aku tergelak. nmpk sgt kaki angry birds!

aku pun tgh tgu RIO ni. eee dah nak tgh bulan May dah ni! haha

nqr said...

akiss, akusiap uninstall balik rio tuh sbb aku pk kena donlod semula bla3.. giler buduh rupanya mmg tak kuar lagik may 2011 tuh.. udahnya aku kena main semula!

sharifah rosidah said...

qist semua game aunty tak main. kalau aunty main nanti fb pun aunty tak ada masa nak komen da blog kawan2 pun nanti tak ada masa nak komen juga.