Monday, May 16

Day 15 - Something you don't leave the house without


purse dan my blackberry!!!!! purse tu beli kat Braun Buffel Pavilion.. Masa tu purse lama aku dah buruk sangat pun.. Ntah hape hape jugak rupanya kan... nak pakai lama.. aku amik brand ni.. sebab aku suka bau kulit dia.. haahhaa.. pas aku type aku suka bau kulit tu.. terus amik purse and bau.. :p

blackberry ni.. aku pakai selepas terpedaya dengan geng-geng aku pakai... masa aku dapat blackberry ni.. aku tak bgtau kawan2 aku pun psl aku dah ada.. aku sorok dalam paper bag (masa tu belum on kan lagi pun).. lepak kat cyber.. abis semua tayang blackberry masing2.. hanjengs2 aku yg tak de... aku slow slow kuarkan bb ni semua menjerit. hahahaha! hanjengs sangat ke aku kannnnnn?????

5 comments:

mamasuri said...

aku takde blackberry lagi ni..camno??

nqr (qistina) said...

:p beli la babe.. tak pun soh cik abg ko beli...

Che Sue said...

bb aku kiok d Algeria..bongok punye negara..takde serbis bbm sume!aku nk donlod application pun xley katanyer..

nqr said...

laaa..udah kiok ke??? aku rileks je masih save bbpin ko ni...

sharifah rosidah said...

kadang kadang teringin naik iphone pulak, ish aunty ni semua benda aunty hendak, fengsan lah laki mokcik bini dia dah macam orang muda semuanya hendak.