Tuesday, May 3

Day 2 - Your favorite movie



sapa yang penah tengok gambar ni mesti tau cerita ni tajuk apa... yup.. aku suka sangat Pretty Woman.. aku boleh tengok ulang kali.. aku boleh nanges setiap kali tengok cerita ni. hahahaa! drama sangat kan? :) dari aku zaman sekolah sampai sekarang aku suka tengok cerita ni.. tapi aku dah lama tak tengok.. hurmmm.. kena ulang tengok nanti ni!

5 comments:

Zara said...

hhahahha..sama lah aku.....aku mmg minat giler citer Pretty Woman ni..dulu siap ada tape tau..pastu, now siap ada ori dvd lagi wat collection...aku paling suka Richard Gere..oh..byk romantik!!!!

Edira Azreen said...

satu lagi ko ske tgk My Besfrens Wedding....kan....

nqr (qistina) said...

zara-aku pun ada yg ori tapi tatau letak mana..dlm kotak lagi kot...

edira-muhahahha.sbb ada julia roberts!

Fieda said...

...saya pun suka cite ni....feeling2 berangan la kot2 bernasib baik nak dapat lelaki yang romantika d'amour gitu...kehkehkehkeh

nqr (qistina) said...

fieda-betol!!!!buat kita berangan nak dpt lelaki macam tu...