Friday, May 13

konflik percintaan qaiyyum

kawan kawan kat facebook aku memang ada yang dah tau... aku ada menantu orang polish nama stella. hahahahha.. bagi yang tatau lagik menantu aku tu, stella... sila baca disini ye???

aku belum penah jumpa stella lagi.. katanya qaiyyum.. stella ni tinggi paras sini je.. (sambil tunjuk kat telinga dia) pastu rambut pendek... pastu rambut blonde youuuuuu!menantu aku rambut blonde! hahahha!

kisahnya macam ni.. tadi qaiyyum cerita kat aku...

qaiyyum : hari ni adik rasa bengang betul lah...


aku : kenapa?? (macam malas layan sebab kena diri atas bas)


qaiyyum : tadi max dan stella bagi tau yang milo suka kat stella.. puas adik cari milo kat sekolah hari ni.. tapi dia takde... bengang betul lah...


aku : ehhh.. yang ko over sangat ni kenapa??? biar la si milo tu suka stella.. (saje aku kasik bakar line. hahahaha)


qaiyyum : mana boleh! stella tu kan kekasih qaiyyum!! (ewah ayat kooooooo.... aku dulu sikit pnya takut okeh nak ngaku ada kekasih kat opah ko!)


aku : dah tu si stella tuh suka ke tidak kat milo nya????


qaiyyum : tatau! (muka dah bengang) esok adik nak tanya dia semula...

alah kasssimmmmmmmmmmmmmmmm!!!risau nya aku esok anak aku kecewa dalam percintaan kalau si stella ni ngaku suka milo plak dahhhhhh... tabahkan hati mu anakku!!!! percintaan ni tak semua manis okeh! :p

p/s : korang start tau cinta cinta suka suka orang ni umur berapa???? aku umur doblas baru tau okeh!!!

2 comments:

Cik Aja said...

hahahhaa..
lawak siakk anak kau nih..
serious klaka..
comel gila doe..
alahaiii..
=D

nqr (qistina) said...

comel ko rasa? aku lak susah hati okeh.. kecik2 dah gatai.haahhahaa