Tuesday, May 10

Day 9 - A photo of the item you last purchased

ekotkan last aku beli...bende2 biasa je..ke tak pe jgk aku upload bende2 biasa mcm barang dapur aku?atau pun soklan ni ada tersirat nak tanya last item aku jahanam kan poket aku.hahahhaha..

last aku shopping mmg la barang dapur aku.. tapi adakah aku gegeh untuk susun semula barang2 dapur aku dan snap gambar? ohhhhh tidak dik.. akak tak kuasa nak kumbahkan semula barang2 dapur tuh okeh...


ya..ini lah bende paling latest aku beli.. samsung galaxy tab... sgt berguna.. dan sekarang tidak ada lagi sesi berebut untuk main game/ internet dengan qaiyyum marami :)

2 comments:

Miza Yusof said...

bestnya. okay tak samsung galaxy tab ni ?

nqr (qistina) said...

miza- suka je. hehehehe.. sbb size dia sesuai sgt dah... ipad too big for me