Saturday, May 14

Bajek Beh

Anak korang ada gagoh macam ni? Hahaahha! Tergelak laaaa aku tengok si kering ni.. Kami ke Galeria Mokotow. Sini ada ASEAN Shop yang awesome! Aku abis tadi dekat 180zl semata mata beli barang basah je.. Kat pasar tader jual, tu pasal beli sini... Ada ikan tu macam ikan kembong la.. Balik nanti nak tunjuk mak aku (BBM) kalau betul leh la buat kopok lekor again!

Gagoh (Read : Gagah)

Wyslano z BlackBerry® w Orange

3 comments:

PatinPasta said...

Qistina,
Hamboooooooi! Gagah perkasa sungguh si Badang kenit tu ye? Hehehe! Ada tanda2 muscle gak tu. Hehe!

Shopping barang basah apa, Qistina? Mesti seronok sampai habis banyak gitu. Hehe!

* psst.. nanti bila dah buat kopok lekor, jangan lupa kasik resipi tau!

nqr said...

kak aida..

konon2 gagah.. lunch box dia pon kita yg kena angkut bila dia balik sekolah.heheheh..

ikan pelaling kata mak.. anak ikan kembong kot?hehhe.. sekilo 25zl kak.. pastu talapia saya amik sekor.. bawal dua ekor.. sotong sekilo.. (besor2 tapi brp ketul je ada)udang sekilo.. terpaksa beli sekilo2 sbb dia dah pack kak.. harga mmg mahal.. tapi udahnya di pasor ikan pelik2 je di jualnya heheheh..

dpt daun pisang jugak!! tgh pikir nak buat kuih apa ni :)

sharifah rosidah said...

pengalaman aunty dulu ikan salmon pun aunty bedal masak asam pedas, sedap juga tau. Susah nak cari ikan yang macam kat Malaysia tapi chinatown banyak cuma kami tak boleh pergi selalu sebab mahal dan jauh.