Friday, May 6

Day 5 - What makes you different from everyone else?

ntah la.. apa ye? aku rasa aku ni limited edition. hahahhaa! sebab apa? sebab aku memang aku..tak sama macam orang lain.. takde yang sama macam aku.. rupa mungkin la.. hahah.. ni memang aku nak tergelak.. sbb aku sendiri terkejut tengok si polan ni bbm aku tunjuk gambar orang tu macam muka aku.. tak la 100% tapi memang 80% muka macam muka aku.. haihhh.. dah jadik bahan aku dengan si polan ni mengata bla2... terasa macam mengata diri sendiri je. hahahhaa...

tapi yang aku tau.. pengalaman mendewasakan diri aku.. aku dah face macam macam dalam hidup ni... aku dah lali dengan ejekan orang.. dengan kutukan orang.. dengan ugutan si biawak.. aku dah tak pedulik dengan keadaan sekeliling aku.. aku dh keras kat situ bila apa apa masalah org dugaan datang kat aku.. yes aku memang kalah.. tapi kalah di belakang. nanges tak nanges depan2.. aku tetap keras di depan orang... bak kata kumpulan jambu maharaja lawak tu.. muka legend.. hati cute.. :p 

so.. bagi aku.. qistina adalah seorang yang tak pedulik apa ko dan ko dan ko nak kutuk aku.. nak ejek aku..nak gelakkan aku.. nak ugut aku.. nak mengata aku.. nak jahanamkan aku.. aku tetap keras kat sini.. aku tetap akan pertahankan hak aku..kemahuan aku..kehendak aku.. 

peace no war!



gambar tuan tanah :p ada ko jumpa rupa ni kat mana mana? :p

7 comments:

yang namanya ieda said...

part nih memang aku setuju 100% . aku sayang kau kakak !

akiss ferrero. said...

i know u r tough woman ;)

unik tu penting ;)

mya said...

weh cantiknya font!! mana ko dapat.
(komen takde kena mengena ngan entry)

jelita78 said...

setuju!
setuju!

nqr (qistina) said...

ieda- owwhhh..kamu tahu saya pun sayang kamu kannn??? rindu kamu! nnt kita jumpa okeh? *wink*wink*

nqr (qistina) said...

akiss - ko lagik unik babe!!! aku rasa aku baca ko pnya hr tu.. org kata ko pelik kan??? :p unik la tuh. hahahhaha

maya - pakej dgn bekground kot..aku pon tak pasti.. adik aku yg godek2 kan...

nqr (qistina) said...

jelita78 - hehehee....apa yg ko setuju ni babe.. :p setuju beli miu miu? hehehhehe