Wednesday, May 4

Pretty Woman - Scene Paling Aku Suka


i loveeeee this scene! semalam tidur lewat melayan Pretty Woman buat kali keberapa ntah..Julia Robert sangat la gorjessss! orang cakap scene yang Richard Gere tutup kotak rantai tu takde dlm skrip.. so ketawa si Julia Robert tu memang asli la... awwww... ada ke lelaki romantik mcm Richard Gere ni???

♥♥ if i forget to tell you later, i had a really good time....♥♥

6 comments:

Anggerik Berduri said...

kita pun suka Pretty Woman smpai klau nmpak baju polka dot, msti ckp "eee mcm julia robert dalam pretty woman"..hik

nqr (qistina) said...

sama laaa!pastu suka sgt semua baju2 dia dlm ceta tuh...

Dinda Iva said...

kalau kanda jebat saya tetiba berubah perangai cam richard gere tu..pengsan terus saya..macam sleeping beautylah jawabnya..hahahaha..kanda romantik tapi suka gelak..camne..romantik lepas tu gelak..

nqr (qistina) said...

iva- ishhh,..boleh prektis lagik tuh babe!hehehhehehe

Zara said...

oh Pretty Woman, walking down the street...oh Pretty Woman...la la la (sambil membayangkan diri ini bershopping...)

nqr (qistina) said...

zara- hahhahaa..kan???