Tuesday, May 17

Day 16 - Short term goals for this month and why

aku nak bayar duit tiket qaiyyum balik malaysia... dia dah berzanji kat telinga aku since winter lagik... nak balik jumpa atuk opah la... adik rindu pantai la.. (pantai ni aku rasa dia sebut every week) pastu ckp rindu qaiser la...

kesian plak kat dia... kan? sebab rindukan malaysia... oleh itu.. omaknya ini.. dengan berbesar hati akan belikan tiket balik malaysiaaa...... (dia tatau lagik pasal ni) akan tetapi... omaknya akan menggunakan khidmat YPTA.. apa itu YPTA? YPTA adalah.... Young Passenger Travelling Alone...

aku dah tanya untuk qaiyyum pergi balik guna YPTA ni dalam 5k.. duit zloty... (nanges omaknya dendiam kan?) tapi terpaksa la.. sebab anak aku nak balik... rindu malaysia... aku harap dia happy nanti bila balik malaysia... makan kan ayam kepsi n mekdi untuk mama ek? T_T

6 comments:

Ayu Katerina said...

pehhh berasap laa sok anak ko tag gambo ayam kepsi hahahahaa

nqr said...

lol!sib baik tatau pakai pesbuk

jelita78 said...

Goshhhh
Thats so sweet of u dear!
Cisss aku lak rasa sebak..
Ko jgn nanges tau..
Kang aku pon tak pasal nak nanges gak..
Semoga qayyum tu paham nilai duit dan pengorbanan ko..
kalau tak paham gak, kasi rotan sama dia!

nqr said...

jelita78- hahahhahaa..dak nanges laaa..ketar tgn je lebihhhhhh

Iz Yahya said...

kesian omaknya bekorban demi anaknya. sob sob. ada YPTA pegi poland tak? meh aku pegi sana temankan kau nak? Young la sangat kan. hahahaha

sharifah rosidah said...

kesian qist kalau qayyum balik sunyilah awakye, tak apa lah kesian juga kat dia rindu atok dan opah ju dia dan qaiser juga. tapi mummy dia sibuk sbab dah ada MOH dia.