Wednesday, May 11

Day 10 - A photo of your favorite place to eat

auntie aini!!!!!!! kat man auntie aini ni??? dekat sini... aku konpem korg tak nyesal makan kat sini.. makanan dia superb!!!


auntie aini's ni ada hari yg dia tutup..aku lupa hari apa.. selalu aku akan call dulu sebelum datang... yelah... kan jauh tuh kat sepang.. nanti sesia je sampai tapi tutup kan.. sedih perut aku tak dpt makan nanti...


selalu aku amik masak lemak ikan jenahak.. masak tempoyak ikan merah.. kangkung belacan and daging tetel.. aiyooo... terliur nya tengok ni... auntie! nasik tambah satu lagi ye? :p

p/s: anak auntie aini ni.. or anak sedara ke hapa ntah... pelakon zarina ann julie tuh...

8 comments:

mamasuri said...

wah ..sedap menu tu..eh aku tak pernah makan ikan jenahak..sedap ke wei??

MRS. K said...

penah pegi sekali.. saya dok nilai.. huhu..

makanan die so-so je lah bagi saya.. pegi malam.. nyamuk banyak.. huhu

smms said...

zarina tu anak dia le .. huhu

mmg terbaek sini ,.. aku balik msia msuti p sini if not rasa air liur meleleh je ..

daging tetel x pernah try lagi pasni hrus di cuba

Ayu Katerina said...

hahhahahaa simpan citer makan2 besau ni bila ko balik msia.. teruja woooo!! hehehehehee

nqr (qistina) said...

mamasuri - hahahha..aku kan konsep telan je,haaha

mrs k - hehehe..tekak masing2 sayang.. tapi sebab mcm ssh nak carik masakan kampung yang berasa kat kl.. nyamuk?hahahha..sambil makan sambil pukul kibas2 kaki beb!

sri - kaaannnnn?daging tetel asam pedas.sila cuba selepas ini okeh

ayu - ehhh.. musti beb!!ehhehe

Zara said...

pernah gak makan kat sini...perghh..byk tempat nak kena cover ni bila balik Mesia nnt..ahahkkkss

Maya Marisa said...

One man's meat is a poison to another... Anyway, i loiiikkeee the food!

And the ambience, aduihhhh, cantek banget dehhh.
I alwiz go either for lunch or early dinner ard 6:30pm.

Hehehe u make me wanna go there ka babe :P

nqr (qistina) said...

zara - yeee..ko g dgn kak nony..ehhehe

maya - hahahhaa..sila sila babe pergi...