Friday, May 6

kasut

credit to facebook zara
kenapa ek??? kenapa kita tak penah cukup kasut??? masa winter hari tu.. aku beli 2 kasut di warsaw ni.. dua dua aku tak suka pakai... beli dah la mahal.. tapi tak sedap pakai.. sudahnya ke laut.. ada je kat rack.. kasut2 dari malaysia aku bawak ada yang aku pakai dah.. ada jugak yang aku rasa sayang nak pakai sbb cumel cumel.. :p byk kot kasut dr malaysia ada dlm kotak lagi.. but mostly kasut keje la...

pastu aku ada beli kasut kat pull n bear and crocs.. dua dua selesa pakai.. tapi pakai buat gi jejalan okeh la.. ni kekadang aku nak g kije, aku malas pakai heels... so aku sarung flat shoe je... tapi yang aku berkenan di warsaw ni mahainyaaaaaaa..... ecco n clark mahal laa.. sayang duit nak beli... massimo dutti murah sikit tapinya aku risau rosak.. itu lah susahnyaa..haihhh...

cadangnya kalau la ada kesempatan aku balik malaysia.. aku nak beli kasut vincci n nose bebanyak yang aku berkenan buat stok di warsaw ni.. lagi puas hati.. dah la murah.. sedap pakai lak tuh.. :) bilanya nak balik malaysia?? cheh!

5 comments:

Zara said...

jom balik Malaysia sesama hehehe
seriously beb, aku rindu sgt negara kita itu..wkakakak

Ayu Katerina said...

hehehhehehhe rasakan!!! larikkkkkkk

aku pun tiap kali balik tanya la z.. baju keje aku mesti rembat klcc.. kasut 2 3 pasang kt vincci.. sbb bukan apa.. taste kita.. design kita... payohhh juga nk cari kt luar ni.... specially yg pakai harian ni lah...

nqr (qistina) said...

zara and ayu - aku rasa pilihan di klcc isetan terbaik utk cari baju keje.. harus juga aku beli baju keje disitu nnt.. kasut of kos vincci beb.. terbaik je aku rasa... btw zara, aku tgk tiket balik summer holiday ni mencanak mahal.. nanges tengok tau

Maya Marisa said...

Nie ler problemo nyer duduk di perantauan :(.
no worries im also a shoe addict :)

Mira Marlena said...

Kadang2 kasut2 murah tu yang selesa tak gitu?I love Vincci too!Desgin dia tak begitu overdo.Kalau u balik Malaysia,pergi Berjaya Times Square..kedai kasut at every level and semua murah gila.