Sunday, May 15

Day 14 - A TV show you're currently addicted to


aku tengok online je u ols... kalau awok awok suke jugak tengok ceta ni.. cer tekan sini... :)

9 comments:

~yaya~ said...

owhh, suka sgt cerita nih..hehe..x sabo nak tau sape isteri Ted Mosley :) I tgk kat astro sajek..channel 711..sekarang baru start season 6 :))

nqr (qistina) said...

kita sbb tader astro..terpaksa la tgk online

zeta said...

alamakk..aku pon suka..kau dah tgk abis ke?aku tgk kat astro je..suspen sggh..sape ye mak anak2 Ted tu nnt?

jelita78 said...

oh seriousssssss!!!!
aku pon suka!!
tapi rasanya sampai sudah laaa takkan tahu gak "mother" dia tu saper actually..

nqr (qistina) said...

haahhahaa..dah 6 session masih kita tatau sapa mak nya anak anak dia kan????

PatinPasta said...

Qistina,
*calit!* Sama la kita, akak pon suka tengok citer ni. Lawak gila kan? Hehe! sekarang dah season ke berapa ek?

nqr said...

udah season 6 kak aida... sakit jiwa gelak2 tgk cerita ni, heheheh

Leen ^___^ said...

aku ng nuar memang layan cerita ni. Tak sabar nak tgk Ted kawen hahaha!

sharifah rosidah said...

dah tengok kat astro, memang best citer ni.