Saturday, May 14

Day 13 - A photo of your favorite band or artist

percaya tak kalau aku cakap aku ni sebenarnya takde la giler minat sangat kat memana artist and band ni... aku just suka dengar lagu.. okeh dah abis.. takde pon macam.. arghhhhhhh anuar zainnnn!!! (cairrrr)

tak reti lah... dah tua tua ni.. nak minat beria beria mcm zaman remaja dulu... dulu dulu.. aku minat backstreet boys. :p zaman skolah dulu laaaa... skg ni aku suka dgr lagu as long as you love me jee.. kalau nak berry kat toilet opis aku.. aku salu pasang lagu ni la. hehehe.. nak dpt feel lebey... :p kalau aku letak gambar backstreet boys je aci tak?

5 comments:

Ayu Katerina said...

zaman muda belia aku minat ice ice bebeh! haahahha tp ye sampai skrg aku pun suka anuar zain.. cam sumthing je kalau dia nyanyikan.. haihhhh naperla dia tk kawin!!

nqr (qistina) said...

ice ice bebeh bukan zaman mak u ols! :p

Iz Yahya said...

keh keh keh.. masa lower form aku minat bsb.. bila upper form, cinta beralih arah ke westlife pulak hahaha

Cik Aja said...

laaaa..
peminat bsb ghopernyerrrr..
wakakakakkaa

nqr (qistina) said...

izzy - westlife aku suka gak cuma tak sesuka bsb laa..

aja - oi!itu dlu laaa...hahahahhaa